2021-11-18 15:15:12• hírek • Bede Emőke

Altfatter: Biztos vagyok benne, hogy az igazságügy fényt derít az esetre

Csütörtökön tartotta soros havi ülését a Prefektusi Kollégium, melynek során Altfatter Tamás kormánymegbízott a petei oltóközpontnál leleplezett csalási ügyre is reagált.

„Egy kellemetlen eseményről van szó, melyet teljes mértékben elítélünk, annál is inkább, mivel január 5. óta a közegészségügyi igazgatósággal egyetemben minden energiánkkal, minden emberi és anyagi forrást felhasználva segítettük az oltási kampányt, és sikerült eljutnunk a megye minden szegletébe, ezzel bárki számára elérhetővé téve a vakcinát. Jó, hogy jelenleg is vizsgálják ezeket a cselekményeket, és biztos vagyok benne, hogy az igazságügy fényt derít az esetre. Az ellenőrzések folytatódnak szerte az egész megyében. Egy biztos: Szatmár megyének, a Szatmár Megyei Tanácsnak és a közegészségügyi igazgatóságnak nincs köze a Peténél zajlott illegális tevékenységre” – mondta el Altfatter.


A petei oltóközpont tevékenysége egyébként a bűnügyi nyomozás ideje alatt is üzemel, mind hétköznap, mint hétvégén 10 és 22 óra között várják mindazokat, akik az egydózisú Jonhson&Johnson-vakcinával oltakoznának.


A csalási ügyről részletesen ide kattintva elérhető cikkünkben foglalkoztunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: